Logo Bonnema Telecom Service NetwerkenPorto- / Mobilofoons Informatie TelefonieRadio telecommunicatie is een proven technology en onderscheidt zich van digitale telecommunicatie door haar eenvoud in techniek en betrouwbaarheid van de verbinding. Eenvoudig omdat middels een betrekkelijk simpel relaissysteem een gesloten netwerk wordt opgebouwd waarin point to point communicatie mogelijk is. En juist vanwege de relatief eenvoudige infrastructuur kunnen we spreken over zeer betrouwbare netwerkverbindingen met een directe access voor alle gebruikers.

Vanwege deze eigenschappen worden radio telecom netwerken toegepast bij onder andere zeer kritische bedrijfsprocessen zoals in een ziekenhuis of op het gebied van de rampenbestrijding. Vandaar dat hedentendage nog op grote schaal van deze vorm van communicatie gebruik gemaakt wordt. Het is daarom geen verrassende constatering dat de gebruikers van deze systemen vooral bij professionele hulpdiensten als de Brandweerkorpsen, de Ambulancediensten en het Nederlandse Rode Kruis aangetroffen worden. Maar ook in de nationale industrie wordt op grote schaal van radio telecommunicatie gebruik gemaakt.

De opgebouwde kennis van radio telecom netwerken door vele jaren praktijkervaring vormt de basis van Bonnema Telecom. Een organisatie volledig gespecialiseerd in het vakgebied van de telecommunicatie. Wij beschouwen ons als uw partner bij het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van de telecommunicatie. Dit maken wij waar door in alle schakels van het traject (van oplossing tot realisatie) toegevoegde waarde aan uw bedrijfs- of organisatieproces te leveren. Vanuit deze filosofie zijn onze belangrijkste activiteiten ontstaan. Deze activiteiten stellen wij middels deze site graag aan u voor!

BTS garandeert maatwerk vanwege haar spilfunctie in een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers. Daarom ontwikkelt en produceert BTS volledig in eigen huis complete netwerken, specifiek voor uw unieke communicatiebehoefte. Daarnaast levert BTS ook de benodigde communicatiemiddelen zoals portofoons, mobilofoons en alarmontvangers (ook op huurbasis!).

 

Wilt u meer informatie of heeft u opmerkingen neem dan contact met ons op.

 

Telefonie | Infrastructuren | Randapparatuur | Informatie | Contact